2.7.2025
לשכת המסחר והתעשייה חיפה והצפון ממשיכה לפעול לקידום הכלכלה האזורית באמצעות חיבורים בינלאומיים, במיוחד בתקופה זו של התאוששות ממשבר כלכלי ומלחמה.
במסגרת המאמצים להגברת שיתופי הפעולה הבינלאומיים, קיימה הלשכה לאחרונה שורה של מפגשים דיפלומטיים ועסקיים עם נציגים בכירים ממדינות מובילות:
מפגש עסקי עם שגריר ליטא בישראל, מר Audrius Brūzga, והנספחת הכלכלית, לגיבוש שיתופי פעולה בתחומי החדשנות, הסייבר, הטכנולוגיה והתעשיות הביטחוניות.
פגישה עם הנספח המסחרי החדש של שגרירות אוסטרליה בישראל, במטרה להרחיב את הקשרים הכלכליים עם היבשת.
מפגש עם משלחת כלכלית אמריקאית שנערך לבחינת הזדמנויות השקעה ושיתופי פעולה באזור הצפון.
השתתפות באירוע רשמי בבית השגריר האמריקאי בירושלים, שנערך לרגל ביקור משלחת כלכלית בראשות מושל דרום דקוטה.
נשיא הלשכה, דוד קסטל, ומנכ"לית הלשכה, מיכל סני, ציינו כי פעילות זו היא חלק בלתי נפרד מהחזון של לשכת המסחר לחזק את מעמדה של הכלכלה בצפון, ולסייע לעסקים המקומיים להשתלב בשווקים בינלאומיים.
הלשכה תמשיך לפעול כל השנה ליצירת חיבורים עסקיים, משלחות לחו"ל, סיוע באיתור שותפים וספקים, וחיזוק שיתופי פעולה עם גורמים כלכליים ברחבי העולם.
לידיעה המלאה לחצו על הקישור: https://1075.fm/item/198196/
